You, the petitioner
Logo kind van de rekening 1

Wetswijziging hogere straf en vervallen verjaringstermijn

941 signatures

Eis: Een wetswijziging die ervoor zorg draagt dat kinderen die in het verleden, heden of in de toekomst slachtoffer waren/worden van psychische en/of lichamelijke mishandeling of seksuele misbruik erkenning krijgen, dit door hogere straffen op te leggen voor de daders zonder verjaringstermijn!

Petition

We

Alle mensen die kinderen willen beschermen tegen lichamelijk, geestelijk, en seksueel misbruik!

 

observe

De overheid zet veel te weinig financiƫn, mankracht en onderzoek in ter voorkoming van mishandeling/misbruik van het kind. Door te lage straffen op te leggen en de te begripvolle houding van rechters voor de daders die graag in de slachtofferrol kruipen, voelen daadwerkelijke slachtoffers zich in de steek gelaten. Het bestaan van pedoclub Martijn is voor slachtoffers/ouders en vele burgers onaanvaardbaar.

 

and request

Betere bescherming voor het kind in nood. Het ontbreekt aan GOEDE wetgeving. Betere naleving van het Verdrag inzake de Rechten van het Kind. Zorg dragen voor het verkorten van de wachtlijsten bij kinderhulp verleningsinstanties voor kinderen/mensen die betrokken zijn bij fysiek en psysche geweldsmisdrijven. Betere communicatie en toezicht binnen de diverse sociale(kinder)hulpverlenings instanties onderling. Beter functioneren meldpunten.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-02-14 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Katja Berben, George Berben, en overige teamleden 
Organisation:
"Team kind van de rekening", een verboden bestaan 
Website:

History

Signatures